Over ons

Vissers Konings accountants en belastingadviseurs.

Vissers Konings kenmerkt zich door het bewust gekozen kleinschalig karakter van het kantoor, waardoor een goede toegankelijkheid van de dienstverlening wordt bereikt.

Vaste aanspreekpunten vormen de basis voor het persoonlijk contact tussen de klant en de adviseur van Vissers Konings. De doelgroep van het kantoor bestaat hoofdzakelijk uit bedrijven in het zogenaamde midden- en kleinbedrijf segment.

Onze werkwijze

Vissers Konings levert diensten binnen een dynamisch vakgebied. Om onze kwaliteit duurzaam te borgen, worden onze medewerkers regelmatig intern en extern bijgeschoold. Onze accountants en fiscalisten studeren voortdurend en houden vaktechnische ontwikkelingen scherp in het oog. Deze parate kennis delen we met onze cliënten. We blijven bij de les – op het puntje van onze stoel – zodat we de hoogwaardige producten en diensten kunnen leveren die onze cliënten verdienen. Uitgangspunt daarbij is dat onze accountants en belastingadviseurs onze cliënten uitstekend kunnen bedienen. Om u optimaal te kunnen ondersteunen, zijn wij u van dienst vanuit één vestiging. Zodat wij intern optimaal communiceren en samenwerken. Indien het de dienstverlening ten goede komt, maken wij gebruik van ons uitgebreide zakelijke netwerk.

Kwalitatief hoogwaardige diensten

Vissers Konings is aangesloten bij gekwalificeerde beroepsorganisaties. Ons kantoor maakt deel uit van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Bovendien koesteren wij het SRA-Kwaliteitskeurmerk. De SRA is een netwerk van accountantskantoren dat zich specifiek richt op het Midden- en Kleinbedrijf. Dit keurmerk kenmerkt kwalitatief hoogwaardige financiële dienstverlening in deze markt.

 

 

Nieuws

Vissers Konings fuseert met de Schipper Groep

Accountants- en belastingadvieskantoor Vissers Konings heeft besloten haar praktijk te fuseren met de Schipper Groep. lees meer

Dubbele belastingheffing pensioen grensarbeiders uit België

De staatssecretaris van Financiën heeft Kamervragen beantwoord over dubbele belastingheffing over pensioenen van grensarbeiders uit België. Het belastingverdrag met België wijst het heffingsrecht

Lees meer

Email: *
* Verplichte velden