Vissers Konings fuseert met de Schipper Groep

Gepost op: 10/04/2017

Accountants- en belastingadvieskantoor Vissers Konings heeft besloten haar praktijk te fuseren met de Schipper Groep.

Waarom deze keuze?
De reden dat wij samenwerking hebben gezocht, is de borging van onze continuïteit in een dynamische branche waarin veranderende wet- en regelgeving en hoge investeringen in o.a. automatisering de boventoon voeren. “Belangrijk in de keuze voor een fusiepartner is dat deze ons versterkt bij alles wat we al doen” aldus Erik Vermeij, partner bij Vissers Konings.
 
Wat verandert er?
Voor onze relaties verandert er weinig. Zij houden contact met dezelfde verantwoordelijke accountant en houden hun vaste contactpersoon als aanspreekpunt. Het logo zal op termijn veranderen, maar zelfs de kleur blijft hetzelfde. In aanvulling hierop kunnen ondernemers vanaf nu gebruik maken van alle specialistische kennis die binnen de Schipper Groep beschikbaar is. De komende tijd zullen wij de integratie concretiseren en houden onze relaties hiervan middels een digitale nieuwsbrief op de hoogte.
 
De Schipper Groep
De Schipper Groep is een accountants- en advieskantoor met in totaal ruim 350 medewerkers verspreid over 11 vestigingen. Met deze stap breidt de Schipper Groep haar kantorennet verder uit en geeft verdere invulling aan haar groeiambities in Zuidwest-Nederland. Kijk voor meer informatie op www.SchipperGroep.nl.
 
Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Nieuws

Vissers Konings fuseert met de Schipper Groep

Accountants- en belastingadvieskantoor Vissers Konings heeft besloten haar praktijk te fuseren met de Schipper Groep. lees meer

Dubbele belastingheffing pensioen grensarbeiders uit België

De staatssecretaris van Financiën heeft Kamervragen beantwoord over dubbele belastingheffing over pensioenen van grensarbeiders uit België. Het belastingverdrag met België wijst het heffingsrecht

Lees meer

Email: *
* Verplichte velden