vissers-konings-bedrijfswaardering.png

Bedrijfswaardering

Hoeveel is mijn onderneming waard? Een vraag die iedere ondernemer zich wel eens stelt. En eerlijk is eerlijk: 10 berekeningen door 10 adviseurs leiden waarschijnlijk tot 10 verschillende uitkomsten. Maar waar komt dat eigenlijk door?

Wij maken voor u een berekening van de waarde van uw onderneming. Dat kan zijn middels de Discounted Cash Flow methode maar dat kan ook een andere methode zijn. Wij leggen u uit hoe de berekening in elkaar zit en waarom voor een bepaalde methode gekozen is. Wij leggen u uit van welke factoren de waarde afhankelijk kan zijn. Wij leggen u uit aan welke knoppen u kunt draaien om de waarde te verhogen. Wij leggen u uit wat het belang is van (vrije) kasstromen. Wij leggen uit dat het niet gaat om omzet- of winst(maximalisatie).

Belangrijker dan de waarde is uiteindelijk de prijs. Een toepasselijk spreekwoord in dat opzicht is dat de prijs gelijk is aan wat de gek ervoor geeft. Die gek kan allerlei argumenten aandragen die in zijn prijsbepaling worden meegenomen. Met een gedegen en gefundeerde berekening van de waarde van uw onderneming kunt u de prijs vergelijken met die waarde en weet u of u wel of niet goede deal maakt. Graag zijn wij u daarbij van dienst.

Maak afspraak

Nieuws

Vissers Konings fuseert met de Schipper Groep

Accountants- en belastingadvieskantoor Vissers Konings heeft besloten haar praktijk te fuseren met de Schipper Groep. lees meer

Dubbele belastingheffing pensioen grensarbeiders uit België

De staatssecretaris van Financiën heeft Kamervragen beantwoord over dubbele belastingheffing over pensioenen van grensarbeiders uit België. Het belastingverdrag met België wijst het heffingsrecht

Lees meer

Email: *
* Verplichte velden