vissers-konings-bedrijfsopvolging.png

Bedrijfsopvolging

Overweegt u uw onderneming te verkopen? Bent u van plan over te dragen binnen de familie? Aan een deel van de familie? Of juist buiten de familie (MBI of MBO)?

Belangrijk is dan om tijdig te beginnen met het verkoopklaar maken van uw onderneming. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de structuur van de onderneming. Of zorg er voor dat de goodwill van de onderneming niet aan u persoonlijk hangt. Wij denken met u mee in het voortraject en adviseren u hoe voor te sorteren.

Vervolgens begeleiden wij u bij het gehele traject van het verkopen van uw onderneming. De waardering, het due diligence onderzoek, de onderhandelingen, de afronding, de contracten en overeenkomsten. Zo nodig het overleg met de belastingdienst Maar net zo belangrijk is dat wij u ook begeleiden nadat de verkoop van uw onderneming is afgerond. Nazorg noemen we dat bijvoorbeeld in de vorm van uitgebreide financiële planning. Maar dat kan ook door simpelweg af en toe een kop koffie te drinken.

Erik Vermeij is Register Adviseur Bedrijfsopvolging. Dat betekent dat hij beschikt over de noodzakelijke kennis van de juridische en economische aspecten van bedrijfsopvolging maar ook de sociale en emotionele aspecten en daarnaast op het vlak van de fiscaliteit en financiering.

Maak afspraak

Nieuws

Vissers Konings fuseert met de Schipper Groep

Accountants- en belastingadvieskantoor Vissers Konings heeft besloten haar praktijk te fuseren met de Schipper Groep. lees meer

Dubbele belastingheffing pensioen grensarbeiders uit België

De staatssecretaris van Financiën heeft Kamervragen beantwoord over dubbele belastingheffing over pensioenen van grensarbeiders uit België. Het belastingverdrag met België wijst het heffingsrecht

Lees meer

Email: *
* Verplichte velden