home.png

Accountancy

Als volwaardig accountantskantoor gaan we verder dan het bijhouden van administraties of het opstellen of controleren van jaarrekeningen. Vissers Konings wil duidelijk van meerwaarde voor uw bedrijfsvoering zijn.

Lees meer

Fiscaal advies

Onze onderneming heeft de expertise in huis om haar cliënten op de meest uiteenlopende fiscale terreinen met gedegen advies van dienst te zijn.

Lees meer

Salarisadministratie

Een juiste berekening van bruto- naar nettoloon is een complexe zaak die verschilt van branche tot branche.

Lees meer

Inkeerregeling

Nederland loopt voorop in de strijd tegen belastingontduiking. Zo wisselt Nederland al geruime tijd met andere landen informatie uit over banktegoeden.

Lees meer

Financiële planning

Ruud Vossebeld is sinds 2012 gecertificeerd financieel planner en lid van de Federatie Financiële Planners FFP.

Lees meer

Bedrijfsopvolging

Overweegt u uw onderneming te verkopen? Bent u van plan over te dragen binnen de familie? Aan een deel van de familie? Of juist buiten de familie (MBI of MBO)?

Lees meer

Bedrijfswaardering

Hoeveel is mijn onderneming waard? Een vraag die iedere ondernemer zich wel eens stelt. En eerlijk is eerlijk: 10 berekeningen door 10 adviseurs leiden waarschijnlijk tot 10 verschillende uitkomsten. Maar waar komt dat eigenlijk door?

Lees meer

België

Grensoverschrijdend wonen en/of werken: het komt steeds vaker voor. Soms gaat het om dat mooiere of goedkopere huis, soms om de baan die je hier niet kunt vinden, soms om de cultuur.

Lees meer

Nieuws

Vissers Konings fuseert met de Schipper Groep

Accountants- en belastingadvieskantoor Vissers Konings heeft besloten haar praktijk te fuseren met de Schipper Groep. lees meer

Dubbele belastingheffing pensioen grensarbeiders uit België

De staatssecretaris van Financiën heeft Kamervragen beantwoord over dubbele belastingheffing over pensioenen van grensarbeiders uit België. Het belastingverdrag met België wijst het heffingsrecht

Lees meer

Email: *
* Verplichte velden